Donuk Forum - Eglence ve Bilgi Portalı

Geri git   Donuk Forum - Eglence ve Bilgi Portalı > www.Donuk.Net / Irc.Donuk.Net > www.Donuk.Net / Irc.Donuk.Net > Anketlerimiz
Msn Messenger Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Video İzle Sohbet Ajanda Arcade Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et vBExperience

Tags: , ,

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-08-2008   #21
Kullanıcı Profili
Yeni Uye

gunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 0
Ruh Hali
Teşekkür Grafikleri
Teşekkürler: 0
Teşekkür 0 zamanda 0 mesajlara
Puan Grafiği
RD:gunes is on a distinguished road
Ek Bilgiler

şu anda gerçekten üzgünüm.sevgili arkadaşlarım beni hiç hatırlamamışlar.canınız saolsun xxx arkadaşlarım.ben sizden bahsedeceğim ama isimsiz ve bol x lerle...ben xxx arkadaşımın bahsettiği yerde oyun oynardım.tanışmamız ordandır.birbirimizi ismim hatırlanmayacak kadar çok sevmişiz ki birgün onun burda olduğunu duydum ve adminlik yaptığım yeri bırakıp onun yanına geldim.ve yine xxxx biri ile tanıştım ona sadece radyo şifresini sordum o bana radyo kanalını verdi yanına bide adminlik ekledi ki değmeyin keyfimeçok güzel dostluklar kazandım sanıyordum kii onlar benim adımı bile unutmuşneseeee işte o xxxx arkadaşımız bana çok yardımcı ve destek oldu her konuda O na cidden çok şey borçluyum ve huzurunuzda teşekkür ediyorum yüzü sert kalbi yufka insana... ve birgün yollarımız ayrıldı işte. ama burdan ve onlardan kopmak ne mümkün kopabilen varsa tarif alayım plsss ve arkadaşlar adminlik zamanımda kalbini kırdığım insanlar olmuşsa kii olmuştur.deli eserdimde hakkınızı helal edin bana çünkü asıl olan insandır....en çokta sen helal et hakkını (anladın sen onu) herzaman hatırlanmak dileğiyle diyorum ve noktayı koyuyorum.
gunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-08-2008   #22
Kullanıcı Profili
Foruma Alıştı

AsPiriN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 1
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Puan Grafiği
RD:AsPiriN is on a distinguished road
Ek Bilgiler

Alıntı:
gunes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şu anda gerçekten üzgünüm.sevgili arkadaşlarım beni hiç hatırlamamışlar.canınız saolsun xxx arkadaşlarım.ben sizden bahsedeceğim ama isimsiz ve bol x lerle...ben xxx arkadaşımın bahsettiği yerde oyun oynardım.tanışmamız ordandır.birbirimizi ismim hatırlanmayacak kadar çok sevmişiz ki birgün onun burda olduğunu duydum ve adminlik yaptığım yeri bırakıp onun yanına geldim.ve yine xxxx biri ile tanıştım ona sadece radyo şifresini sordum o bana radyo kanalını verdi yanına bide adminlik ekledi ki değmeyin keyfimeçok güzel dostluklar kazandım sanıyordum kii onlar benim adımı bile unutmuşneseeee işte o xxxx arkadaşımız bana çok yardımcı ve destek oldu her konuda O na cidden çok şey borçluyum ve huzurunuzda teşekkür ediyorum yüzü sert kalbi yufka insana... ve birgün yollarımız ayrıldı işte. ama burdan ve onlardan kopmak ne mümkün kopabilen varsa tarif alayım plsss ve arkadaşlar adminlik zamanımda kalbini kırdığım insanlar olmuşsa kii olmuştur.deli eserdimde hakkınızı helal edin bana çünkü asıl olan insandır....en çokta sen helal et hakkını (anladın sen onu) herzaman hatırlanmak dileğiyle diyorum ve noktayı koyuyorum.

Sanirim O bol X`lerden biri benim. Niye ismimi yazamadin, anliyamadim...
Baslikta Donukù nerden duydunuz olmus, yani benim anladigim nasil geldiniz, ilk geldiginizde nasildi vs. vs. Ben öyle algiladim. Bu yuzdende senin ismini anmayi dusunmedim. Cunku sen benim buraya girdigimden uzun bir sure sonra gelmistin donuk'a. Diger tarafta sana bakmama ragmen bulamiyorumdum cunku o aralar ise baslamissin. Bilmem hatirladinmi???
Sitemini anlamis diilim ama olsun. Iyi niyetle yaklasiyorum cunku insan sevdigine kirilir diye dusunuyorum. Kirmak istememistim, eger kirdiysam ozur dilerim.
Bu vesile ile ismini yukaridaki yazimda ismini anmadigim Arkadaslarim vardir, burdan onlara tsk etmek isterim.
AsPiriN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-29-2008   #23
Kullanıcı Profili
Yeni Uye

YagmurCini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 3
Ruh Hali
Teşekkür Grafikleri
Puan Grafiği
RD:YagmurCini is on a distinguished road
Ek Bilgiler
Post yarattım, yarattık, yarattınız..(?)

Benim donuk netle tanismam yaklasik 14 ay once oldu.
Bir aksam ders ve sinavlarin yogunlugundan biktigim anda biraz kafami dagitayim amaciyla google actim ve oyun kanallari aramaya basladim.
1-2 kanala girdim ve oyunda kimse yoktu tek basina yarismayada niyetimde hic yoktu derken kendimi donukta buldum. Oyun kanalinda yarisirken saldiri olacagini anladim ve kanalda saldiri olacak dedim Bunun uzerine hemen Aspirin ataga gecti ve nerden bildin saldiri olacagini dedi (belkide benim tarafimdan saldiriyi yapildigini dusundu tanimiyor ya) Ne guzel yarisiyordum ki baktim ki oyun kanalina cok hizli yarismacilar geldi ve ben onlarin yaninda cok yavas kaldim. Bir ara gozum sohbet kanalina takildi ve baktim ki seviyeli bir sohbet ortami var. Hadi dedim bi selam vereyim derken Aspirin ve SinanCan selamima karsilik verdi. Cok guzel bir seviyeli ve eglenceli sohbet olustu ki gec saatte ciktim netten
Ertesi gun okuldan geldim hemen donuk nete girdim ama birde ne goreyim baglanamiyorum. Banlanmis olabilecegimi dusunurekten bir gunku o saldiri olayindan dolayi hemen sitede arastirdim ve Admine bir mail yazdim cunku ortami cok sevmistim. Kanal kapanmis kisa bir sureligine ve cok uzuldum her firsatta denemeye basladim acildiysa diye.
Bu arada Adminde megerse sohbet ettigim SinanCan mis nerden bileyim
Gun gectikce yeni yeni arkadaslarla tanismak nasip oldu tek tek nick yazmiyacam olur ya birinizin nickini unutursam kirilirsiniz bunuda hic istemem cunku hepinizin bende ayri bir yeri var. Tabiki bende cok buyuk bir yeri olanlar var onlarda kendilerini biliyordur. Benim donuk hayatimda iste bundan ibaret.

Herkese cok tesekkur ediyorum sizleri hic unutmiyacagim...

--------------İmza--------------
Herşeyi Sana Yazdım Herşeye Seni Yazdım

Ben giderim Nickim kalir... Dostlar beni hatirlasin...
YagmurCini isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-29-2008   #24
Kullanıcı Profili
Yeni Uye

Nefret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 3
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Teşekkür 2 zamanda 2 mesajlara
Puan Grafiği
RD:Nefret is on a distinguished road
Ek Bilgiler
Nefret - MSN üzerinden mesaj gönder
Smile

ßenim hayatımda tesaduflerin yeri yoktur Donukla tanısmam gayet kasıtlı ve bilinçli oldu..Bir dönem chati bırakma kararı almıstım 1 veya 2 ay girmedim fakat baktımki bu benım işim degil sıfırdan tekrar geri dönmeye karar verdim..Sinan donuga takıl dedi bende madem sıfırdan baslıcam denemeye deger dedim..Girer girmez bir kaç oper arkadasımla tartısmıstım surekli kuralcı davranıyodum ozamanlarda nickim Nefret'ti emin olunki cok iyi hakkını veriyordum nickimin nefret etmeyen adam yoktu Neyse şimdi benle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz diyorum, çünki gayet uysal davranıyorum ufak tefek şeylere göz yumuyorum bir cogunuzlada kanka filan olduk Şimdi de chatı bırakamamın tek sebebi siz dostlarımsınız.. Anlatıcak belkide cok sey var ama suanda bunları yazmak istedim benim baslangıcımda boyle oldu (DonukNet - Paylaştıkca Artan Lezzet)
Copyright © 2008 By √ KraL
Hiç bir hakkı saklı değildir..
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Nefret isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-02-2008   #25
Kullanıcı Profili
Modaretor

negraska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 294
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Teşekkürler: 10
Teşekkür 5 zamanda 4 mesajlara
Puan Grafiği
RD:negraska is on a distinguished road
Ek Bilgiler

ben ne oyun oynarken ne chat yaparken ne de biri vasıtasıyla buraya geldim arama motorunda bi konu araştırırken burada buldum kendimi yazılmamış konu başlıklarını görünce ilgimi çekti bende birşeyler katmak istedim ve burdayım burda olmaktanda mutluyum tşkler donuk.net
negraska isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2008   #26
Kullanıcı Profili
Yeni Uye

dicle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 0
Ruh Hali
Teşekkür Grafikleri
Puan Grafiği
RD:dicle is on a distinguished road
Ek Bilgiler
Standart Cevap: Donuk.Net i Nerden Duydunuz?

bende tesadüfen grdim alsında başka bir adresi arıyrdum sonra donuk neti buldum bir girdim birdahada çıkamadım. zeytin ablam dedi ya alışkanlık yaparız diye hakikatende bir gün girmedimmi kendimde bir eksiklik hissediyrum.
dicle isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-25-2008   #27
Kullanıcı Profili
Moderator

_Naz_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 131
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Teşekkürler: 4
Teşekkür 3 zamanda 3 mesajlara
Puan Grafiği
RD:_Naz_ is on a distinguished road
Ek Bilgiler

Arkadaş tawsiyesi üzerine qeldim .. Yaklaşık 4 ay falan oluyor heraLde .. Şu anda o arkadaşımla aramız bozuk ama .. Genede saoLsun .. Hayatımda bşiLerin değişmesini sağLadığı için ..
_Naz_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-13-2008   #28
Kullanıcı Profili
Moderator

EfTeLYa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 30
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Teşekkürler: 5
Teşekkür 1 zamanda 1 mesaj içinde
Puan Grafiği
RD:EfTeLYa is on a distinguished road
Ek Bilgiler

mrb dogru soylemek gerekirse ben baska bi kanala takiliyodum bir gun bir arkadas geldi oraya www.donuk.net diye bir yer var oraya gel cok eglenirsin sohbetinde guzel dedi ben once aldiris etmedim ama iki sonra dayanamayip geldim valla iyiki gelmisim cok sevdim sizleri ama beni buraya davet eden kisiyi nedense bulamadim hala iyikide cagirmis beni cok mutluyum aranizda olmaktan tsk saygilar...
EfTeLYa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-14-2008   #29
Kullanıcı Profili
Donuk.net Seveni

sonerözc@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 13
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Teşekkürler: 3
Puan Grafiği
RD:sonerözc@n is on a distinguished road
Ek Bilgiler

ben de öznur diye bir arkadaşım vardı o dediki ille gel bendedim gelmem o dedi gel bendedim gelmem neyse geldim 3 4 aydır da takılıyom mutlumuyum anlamış değilim hayırlısı cok dostum oldu burda
sonerözc@n isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008   #30
Kullanıcı Profili
Foruma Alıştı

MatRaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 5
Ruh Hali
Ruh Halim:
Teşekkür Grafikleri
Puan Grafiği
RD:MatRaX is on a distinguished road
Ek Bilgiler

5 dk' dan Sonrası Bağımlılık Yaptığı Klinik Testler Sonucunda ONAYLANMIŞTIR....
MatRaX
uLtRaAsLaN
MatRaX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil