![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| Tags: donuknet, duydunuz, nerden |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | ||
|
Donuk.net Demirbası
Konular: 352
Ruh Halim:
Teşekkürler: 3
Teşekkür 3 zamanda 3 mesajlara RD:
![]() |
çok istedin söyleyim aslında uzun ve farklı bir hikaye en iyisini ASİHEART bilir
ama onu anlatmayım şunu söyleyim burada olmamın en en ennnn büyük sebebi bir kediii.))))))
--------------İmza--------------
![]() Artık bitti kendimle savaşım. Yenildin içimde; Ben -bir- im artık. Sen sıfır! -Biz- bittik artık, Git biraz da başka yürekleri kır !!! |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Super Moderator
Konular: 313
|
waLLa ßir Gun Canım SıkıLdı Arama Motorunda ßir Konu Arastırıyordum ßirm ßaktım Ki Oda Ne WwW.DonuK.NeT ` teyim
ßende Memnunum =) İyikide ßuLmusum ... |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Super Moderator
Konular: 286
Ruh Halim:
Teşekkürler: 3
Teşekkür 11 zamanda 9 mesajlara RD:
![]() |
benim de enteresan bi hikayem var..sene bin dokuzyüz bilmem kaç...bigün chat alemlerine akmışım böle çatır çatır yazıom..sora biri geldi "slm, asl pls.." falan derken tanıştık.sora msn alma verme falan derken arkadaş olduk tabi onla.bigün yine konuşurken bi yer var ben oyun oynuyorum gelmek ister misin dedi..bakalım dedim.daldım donuk.net e..sadece oyun oynamak için geliodum önceleri sonra aspirinle tanıştım işte..ve 1 buçuk yıldan fazla oldu burdayım..yeni gelen arkadaşlar varsa eğer benden uyarması..
ACAİP ALIŞKANLIK YAPARIZ !!! İiyiki gelmişim ya..ama bi sır vereyim sonradan beni burayla tanıştıran çocuğu msn den sildim ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Moderator
Konular: 76
Ruh Halim:
Teşekkürler: 1
Teşekkür 15 zamanda 14 mesajlara RD:
![]() |
beni buraya airforce_11 hocam getirdi biz onunla başka bi kanalda oyun oynuyoduk sonra ben onun öğrencisi olduğumu örendim orda sonra beni buraya getirdi
![]()
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Super Moderator
Konular: 97
|
Benide Buraya Sizlerle Tanışma Fırsatını SinanCan Saglamıştır Sizlerin Huzurunda Teşkkür Etmek İstiyorum Saol Arkadaşım
|
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
SinanCan [S & N]
Konular: 33690
|
Daha once bir cok buyuk sunucuda ki o zamanlar chat bu kadar yaygin degildi yalnizca bilinen bir sunucu vardi orada founderlik ve baska kanallarinda sop/aop gorevleri aldim daha sonra bir kac sunucuda adminlik yaptim, daha sonra edinmis oldugum ortami kendime ait olan sunucuda toparlamak istedim yil 2002 - 2003 donuk ismini urettim ve edindigim cevreyi burada toparladim donukla tanisan ilk kisi benim dolayisi ile
beni taniyan herkes bilirki donuk.net benim icin cok degerlidir bir cok web sitem vardir ama hic birisi donuk kadar onemli degildir.. AspiriN ile tanismamdan dolayi donuk.net sohbet bolumunu actim ve yonetimini tamami ile ona biraktim onada cok tesekkur ediyorum sohbette kuralan arkadasliklar kurulan ortam onun eseridir.. Yeni arkadaslarin bu guzel ortamimiza girmesi dileğiyle..
Herşeyi Sana Yazdım Herşeye Seni Yazdım |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|