![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| F G F G |
| Tags: acilar, ferdi, tayfur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#101 | ||
|
titriyor bak ellerin bana veda ederken
darilacak ne vardi boyle durup dururken ayrilacak ne vardi boyle durup dururken bir sabah uyandiginda ararsin beni yaninda gozyasini kim silecek gizlice agladiginda gozyasini kim silecek gizlice agladiginda isigim gunesimsin solugum nefesimsin dizlerine kapansam yine de gider misin dizlerine kapansam yine de gider misin hic bir degeri yok muydu yasanan guzel gunlerin gitmekte kararli isen mutluluklar dilerim gitmekte kararli isen mutluluklar dilerim |
|||
|
|
|
|
|
#102 | ||
|
Modaretor
Konular: 294
Ruh Halim:
Teşekkürler: 10
Teşekkür 5 zamanda 4 mesajlara RD:
![]() |
Seni sordum uçan kustan
Ilkbahardan, yazdan, kistan Bu nasil sevda imis Kurtulmuyor gözüm yastan Duyuramam, duyuramam sana sesimi Hasretin alev alev sardi içimi Hasretin alev alev yakar içimi Gidebilsem buralardan Kaçabilsem anilardan Düsmüsüm ask atesine Acisin bana yaradan |
||
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
ah benim çileli başım (2)
kurtulmuyor dertlerden ah benim divane(avare)gönlüm az mı çekti elinden elim kolum bağlı (2) oturamam (bekleyemem) böyle ben nasıl yaşarım söyle yoksun sevginle bir dönsen gittiğin yerden (2) sevincimden ağlarım koptuğumuz günden beri için için yanarım elim kolum bağlı (2) oturamam böyle ben nasıl yaşarım söyle yoksun sevginle |
||
|
|
|
|
|
#104 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
sallanir eller mendiller
gidenlere kalanlara sallanir eller mendiller sabir ver allah'im sabir benim gibi kalanlara benim gibi yananlara yarinimdan umitsiz yasiyorum ozlemle bazen umutlanirim icimdeki gizlerle duygularim dile geldi bana isyan ediyor sabir ver allah'im sabir sabra mecal yetmiyor ne teselli edenim oldu ne halimden anlayan ne su derdimi var soran sevmis gonulden yarali var mi ben gibi perisan |
||
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
içime kederden bir duvar ördün
kapattım gönlümü gülen dünyaya tatmamıştım ömrümde hasret gibi bi acı sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı.. ELVEDA MUTLULUKLAR, ELVEDA TÜM UMUTLAR ELVEDA EY GENÇLİĞİM ELVEDA GELECEĞİM... ben ziyaret edilen bir mübarek değilim seni seven bir kalbim var ben yaşayan biriyim tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı ELVEDA MUTLULUKLAR ELVEDA TÜM UMUTLAR ELVEDA EY GENÇLİĞİM ELVEDA GELECEĞİM |
||
|
|
|
|
|
#106 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Bu kadeh senin şerefine emmoğlu
O türküyü bir daha çal gene çal Karşı dağı duman aldı pus aldı Uzun ömrüm yar yolunda kısaldı Sazına vuran eline kurban Allah'ına kurban emmoğlu Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Bir garip ölmüşte yasına geldim Geldim emmoğlu Gözleri simsiyahtı emmoğlu Ben de ona tutulmuştum yanmıştım Kanatlı kapının demir sürgüsü Belik belik saçlarının örgüsü Sazına vuran eline kurban Allah'ına kurban emmoğlu Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Bir garip ölmüşte yasına geldim Geldim emmoğlu Yüce dağ başında yayılır atlar Yar mendil işlemiş ikiye katlar Mezarın üstünde beş karış otlar Bitmeyince gönül yardan ayrılmaz Ayrılmaz emmoğlu ayrılmaz |
||
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
esin esin esin ruzgarlar esin
esin esin esin ruzgarlar esin saclarindan bir tel baharindan bir yel gelsin hasretim dinsin icim yaniyor icim sevgilimden uzakta aci bir hasret kaldi bana ondan bana ondan bu askta esin esin esin ruzgarlar esin esin esin esin ruzgarlar esin bana ondan bir ses bana ondan nefes gelsin hasretim dinsin icimde bir umit var donecek biliyorum askimin kiymetini bir gun bilir elbet diyorum |
||
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Ey benim boynu bükügüm
Simdi sen çok uzaklarda Ellerin koynunda ufuklara daliyorsun Gözlerin yasli yüregin buruk Ümitlerin çok yine mi yine mi Yine mi agliyorsun Içimde ki yoklugunu dolduramiyorum Ayaklarim bagli Sanki sana gelemiyorum Sanma ki mutluyum hep gülüyorum Yaniliyorsun birakmiyor birakmiyor Birakmiyor kaderim gelemiyorum Zaman zaman hayal kurarim Saçlarini oksar gibi Yüregimde kaniyorsun Gözlerimde yaslar gibi Dört yanimda hasret tas duvarlar gibi Anlamiyor beni birakmiyor birakmiyor Birakmiyor kaderim gelemiyorum |
||
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Ne ümitle geldik koca şehire
Allah sonumuzu hayır getire Alacaklı haciz koymuş bekire abo Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadimenin düğününde halay çekelim Buralarda ağaçları kesmişler Yerlerine taş duvarlar dikmişler Sevdiğimi başkasına vermişler abo Bir başkadır torosların yağmuru Anam evde hazırlamış hamuru Çok özledim havasını suyunu abo |
||
|
|
|
|
|
#110 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
ben sevdim eller aldi
felegin isine bak gece gunduz dinmiyor gozumun yasina bak tebessum edip de kacma sevenler boyle yapmaz bu dunya fani bir dunya ettigin yanina kalmaz seni gormeden once hayatim ne guzeldi birden dunyam karardi sana gonul verince tebessum edip de kacma sevenler boyle yapmaz bu dunya fani bir dunya ettigin yanina kalmaz |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|