![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| F G F G |
| Tags: acilar, ferdi, tayfur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Kaldır üstümdeki kara bulutları,kaldır
Zaten benim göz yaşlarım Yağmur olmuş islanmışım Ben bu aşktan usanmışım Allahım,Allahım sen bilirsin Kesilsin yağmurun rüzgarın sesi Kalmadı gönlümün bitti neşesi Doğsun yüreğime aşkın güneşi Üşüyorum içim titrer Bu çileler bitsin yeter Ayrılık ölümden beter Gönüllerin nuru sensin Sevenlere çare sensin Güldür garipleri sevinsin Allahım sen bilirsin Bildiğim gerçekler yalana döndü Tüm ümitlerimi aldı götürdü O benim hayatım benim ömrümdü Üşüyorum içim titrer Bu çileler bitsin yeter Ayrılık ölümden beter Gönüllerin nuru sensin Sevenlere çare sensin Güldür garipleri sevinsin Allahım sen bilirsin |
|||
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Modaretor
Konular: 294
Ruh Halim:
Teşekkürler: 10
Teşekkür 5 zamanda 4 mesajlara RD:
![]() |
Almanya treni kalkiyor gardan
Gönül istermi hic ayrilmak yardan Felege sözüm yok böyle yazmis yaradan Belki birgün dönerim sen gelme ardimdan Aglatma beni Sizlatma canim beni Aglatma beni Sizlatma gülüm beni Almanya cok uzak terketme beni Almanyada mektupsuz birakma beni ....... Almanya treninde gözlerim doldu Tatli hatiralarim silamda kaldi Gurbet elde acilarim kesilmez artik Kader pencesini bagrima vurdu Aglatma beni Sizlatma canim beni Aglatma beni Sizlatma gülüm beni Almanya cok uzak terketme beni Almanyda meksupsuz birakma beni |
||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Moderator
Konular: 54
Teşekkürler: 2
Teşekkür 5 zamanda 5 mesajlara RD:
![]() |
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK
KURTULDUM SENİNLE KOPARDIK BÜTÜN BAĞLARI HERŞEY BİTTİ ARTIK BİL BUNDAN SONRA KIRILDI GÖNLÜMÜN UMUT DALLARI KENDİNE BİRİNİ BUL BUNDAN SONRA. BİTMESİN İSTERDİM UMUTLARIMIZ BİTMESİN İSTERDİM DUYGULARIMIZ NE ÇIKAR SEL OLSA GÖZ YAŞLARIMIZ YENİDEN BAŞLAMAK ZOR BUNDAN SONRA. GEÇMİŞİ BİR DÜŞÜN YALNIZ KALIRSAN MAZİYİ HATIRLA ZAMAN BULURSANN NEYLEYİM SEVDİĞİM PİŞMAN OLURSAN BAŞINI TAŞLARA VUR BUNDAN SONRA KURTULDUM KURTULDUM SENDEN BÖYLECE İBADET BAŞLATTIM ARTIK HER GECE RÜYALARLA BÖYLE MUTLUYUM BENCE TANRIYLA ARAMDA AŞK BUNDAN SONRA.. |
||
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Evvelce ümitler
Bana gülerdi Başımda sevdanın Yeli eserdi Dost bildiğim herkes Beni severdi Gençliğimi verin Almayın yıllar Beni yerden yere Vurmayın yıllar Kadere talihe Dargınım şimdi Gençliğimi verin Almayın yıllar Beni yerden yere Vurmayın yıllar |
||
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
bir parca umidi cok gorme bana
umitsiz bir askin anlami olmaz severek aciver kalbini bana sevmeyen bir kalbin anlami olmaz. en gercek bir askla uzat kolunu tanri bile sever asik kulunu bos yere bekletme sakin yolunu yolcusuz yollarin anlami olmaz. umit ver seveyim daha yillarca umitsiz yillarin anlami olmaz senki bir ciceksin ben kuru bir dal ciceksiz dallarin anlami olmaz. en gercek bir askla uzat kolunu tanri bile sever asik kulunu bos yere bekletme sakin yolunu yolcusuz yollarin anlami olmaz |
||
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Anlattilar durdular
Yalan yanlis uydurdular Ne suçumuz vardi ki Ikimizi ayirdilar Bir oradan bir buradan Getirdiler götürdüler Seni bana beni sana Sonunda bak pisman ettiler Anlasinlar duysunlar Sevdamizi bilsinler Bizi çekemeyenler Mutlu gün görmesinler |
||
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Anne anne anne duy sesimi yalvarıyorum
Anne anne anne duy sesimi yalvarıyorum İçimde öyle bir volkan kaynıyor Yakıyor yakıyor kavruluyorum Sakın sorma bunu bana neyin nesidir Bu benim gönlümün efsanesidir Buluşurduk gizli gizli koşuşurduk kırlarda Bu benim bu benim ömrümün hikâyesidir Anne anne güvenme derdin her gördüğüne Anne anne inanma derdin her duyduğuna Kulağım sağırdı gözüm kör sanki Ne olur ne olur bağısla beni Bu nasıl dünyadır her şey tersine Sevenin karşılık yok sevgisine Inanmıştım çok sevmiştim Biz mutluyuz sanmıştım Ne yazık ne yazık ben aldanmışım |
||
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Bu gidis nereye veda etmeden
Demek karar verdin ayrilacaksin Yalvarip kal demem git güle güle Nasilsa hatani anlayacaksin Giderken gerçegi göremez insan Gururdur kalpleri o an karartan Bir baska sevdaya düstügün zaman Nasilsa sen beni arayacaksin Arayacaksin arayacaksin Bu günleri sen çok arayacaksin Aradan mevsimler geçmis olacak Pismanlik kapini çalmis olacak Mutluluk saati durmus olacak Daldikça maziye yikilacaksin Daldikça maziye kahrolacaksin |
||
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Ne zaman gelecek o gün seni göreceğim
Ne vakit gelecek o gün sevinçten öleceğim Uşuyorum yokluğunda yaşıyorum yaşamaksa Düşeceğim kurtarmassan bir tarafım hep uçurumda Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bir bela Yoksa cezamı aşkın bana Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi Doymadım doyamamki güzelliğinin tarifi yok İçindeki sevda seli okyanuslardan dahada çok Söyle neden bizi vurdu bu ayrıklık neyin nesi Hadi gel geç olmadan bitmesin bu aşk hikayesi Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bu bir bela Yoksa cezamı aşkın bana Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|