![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| F G F G |
| Tags: acilar, ferdi, tayfur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 | ||
|
Seni görünce tutulur dilim
Sensin hayallerim sensin emelim Gülme sözlerime gülme halime Sonra kederimden ölebilirim Asik oldum ben sana Gözlerime baksana Halimden anlasana Ver elini elime Kilit vurma gönlüme Muhtacim ben sevgine Hayat kisa güzelim Kiymetini bilelim Derde gülüp geçelim Kaçma köse bucak kaçma gel benle Yoksa süphen mi var benim sevgimden Üzme yeter beni üzme bebegim Nedir çektiklerim senin elinden Yeter çektiklerim senin elinden |
|||
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Modaretor
Konular: 294
Ruh Halim:
Teşekkürler: 10
Teşekkür 5 zamanda 4 mesajlara RD:
![]() |
aski bana anlatma
kalbim onu taniyor yillar once birisi yakti hala yaniyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor bir resmi var elimde hayali gozlerimde ismi her an dilimde gonlum onu ariyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor |
||
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Seninle bir zamanlar
Mesut günler geçirdim Ümit dolu gönlümde Sana bir ömür verdim Aşkınla hep ağladım inledim Gözyaşımı silmedin sevgilim Anlamadım sen beni Affedemem ben seni Bilmedin ah bilmedin kıymetimi |
||
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Affedeilmez suçum sana yar olmak
Bütün gençliğimi sana harcamak Ebediyen seni bende yaşamak Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Kulağım sesini duymak ister ya Gözlerim yolara dalıp gider ya Sensiz nefens alıp vermek varya Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Aşkın cezası aşkın cezası Senden çektiklerim aşkın cezası Geceler boyunca seni düşünmek Acılar içinde seni beklemek Seni başkasının yanında bilmek Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Kulağım sesini duymak ister ya Gözlerim yolara dalıp gider ya Sensiz nefens alıp vermek varya Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Aşkın cezası aşkın cezası Senden çektiklerim aşkın cezası |
||
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Düse kalka yasiyorum
Bende buna sasiyorum Umutlara kosuyorum Avareyim avareyim Seni seven bir kalbim var Koca dünya gönlüme dar Anlasana sevgili yar Avareyim avareyim Sevenim çoktur benim Sükür alnim aktir benim Açken karnim toktur benim Avareyim avareyim |
||
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
ayrı ayrı dustuk yine
gurbet elin yollarina kara hasret sardi bizi cekilmeyen kollarina simdi ne haldeyim gelip gorsen simdi bu halimi gelip gorsen huzursuz gonlume huzur versen cektigim cileyi bir an bilsen yanardin halime beni sevsen sensiz nasil yasanirmis bilemedim,bilemedim ne yaptimsa baskasini sevemedim,sevemedim simdi ne haldeyim gelip gorsen huzursuz gonlume huzur versen cektigim cileyi bir an bilsen yanardin halime beni sevsen |
||
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Tek kelime söylemeden 2
Habersizce gidi verdin Alay ettin hislerimle 1 Hakkin yoktu sevgilim 2 Beni böyle üzmeye Çekmem artik kahrini Ayrilacagim Hiçkiriga boguldum Satirlari yazarken Fakat kararim kesin Ayrilacagim Feda ettim hayatimi 2 Razi oldum sensizlige anlamadin sevgimi .... Hakkin yoktu sevgilim 2 Beni böyle üzmeye Çekmem artik kahrini Ayrilacagim Hiçkiriga boguldum Satirlari yazarken Fakat kararim kesin Ayrilacagim |
||
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
azap, azap, azap, azap
azap, azap, azap, azap, azap gonlumun baginda istirap tuter mutluluk ellerde bende ne gezer bu dertler benimle mahser yolcusu orda da biter mi bitmez mi bilmem bahtima kederler agini ordu azap, azap, her gunum azap icimde mutluluk dogmadan oldu azap, azap, her gunum azap yasantim sonunda zulume dondu olsem de bu zulum biter mi bilmem azap, azap, her gunum azap azap, azap, her gunum azap dertlerle yogrulmus benim topragim dogarken yazilmis bu izdirabim cile arkadasim keder yoldasim bu dostluk ne zaman bitecek bilmem bahtima kederler agini ordu azap, azap, her gunum azap icimde mutluluk dogmadan oldu azap, azap, her gunum azap yasantim sonunda zulume dondu olsem de bu zulum biter mi bilmem azap, azap, her gunum azap azap, azap, her gunum azap |
||
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Bir bağbozumuydu gidişin
Plajlar boşalmıştı Bilmem farkında mıydın halimin Aklım sana takılmıştı Nasılda geçiverdi koskoca bir yaz mevsimi Sonumu bile bile yakmışım kendimi Sensizlik çöküverdi uzanan sahillere İsmini haykırırım çığlık çığlık denizlere Bir daha görecek miyim aşkların en güzelini Şimdiden özler oldum o güzel gözlerini Senin olduğun yerde yağmur var mı Kar başladı mı yoksa gönderiyim sana Göndereyim gözyaşları mı |
||
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
dur dinle sevdigim bir ciftsozum var
şu yalan dunyayi etme bana dar gozler gordu gonlum sevdi neyliyim soyle bunda benim ne gunahim var bana aci sozler deme darilmayalim sonra pisman oluruz ayrilmayalim dil yarasi derin olur care bulunmaz birde derman derman diye kahrolmayalim kaderime boyun egdim sen ne diyorsun tanrim seni bana yazmiş inamiyorsun bir bizmiyiz dunyada seven asiklar benim bu halimi neden beyenmiyorsun sen gonlumden bir parcasin söküp atamam sen yanimda olmayinca gulemiyorum önceleri bana ümit vermisdin söyle simdi ne oldu birden degistin mecnun leylasini kerem asliyi bende seni onlar gibi candan sevmisdim |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|