![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| F G F G |
| Tags: acilar, ferdi, tayfur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Artık dayanacak gücüm kalmadı
Ne olur tükenin bitin acılar Söndürün içimde yanan ateşi Dertlerime bir son verin acılar. Yıkmayın dünyamı hayallerimi Kırmayın kalbimi ümitlerimi Yok edin kahrımı kederlerimi Haksızlığa bir son verin acılar. Yeter artık bitsin bu yalnızlığım Terk edin dünyamı gidin acılar Bu kadar insafsız zalim olmayın Zulmetmeye bir son verin acılar. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Modaretor
Konular: 294
Ruh Halim:
Teşekkürler: 10
Teşekkür 5 zamanda 4 mesajlara RD:
![]() |
ağla olmaz teselli
senden başkasi beni anlayamaz biraktiğin boşluğu dolduramaz böyle bir hasrete can dayanmaz ağla yuregim agla ağla yuregim askimiza sevdamiza gunler aylara aylar yillara dondu gelmiyorsun ne haldeyim nasilim sormuyorsun sevdaliyim sana biliyorsun bilmem su an beni hissediyor duyabiliyor musun eger benim de hissetmedigimi sevmedigimi dusunuyorsan inan ki cok yaniliyorsun |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
ah annem annem gurbet de sevdigim
bir gonca idi daha koklamadan soldu dediler ben askimi ona söylememistim duyunca gözleri doldu dediler vefasiz sanirdim o nazli yari onun icin terk eyledim diyari duydum göc eylemis gönlümün vari sanada bir selami kaldi dediler artik feryadimi dinlesin cöller uyusun vadiler sahralar göller o pembe yanaklar o tatli diller cürüyüp askini buldu dediler |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim
dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim buyudum de ne oldu omrum kederle doldu cocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu seller gibi cosardim kanatlanir ucardim bu duygular icinde ah bir cocuk olsaydim umutlarim yel oldu gozyaslarim sel oldu yasamak azap oldu ah bir cocuk olsaydim nerede o saf dostluklar nereye kayboldular o cocukluk gunlerim mazide mi kaldilar |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
ben ah cekisimde bir ahim olsun
dilerim her gunun kederle dolsun attdigin adimlar gunahim olsun dilerim allah dan ben gibi yasa benzesin goz yasin bahar seline erisme insaallah tek emeline kar yagsin basina bahar gununde cizgiler belirsin melek yuzunde dilerim allah dan korkarak yasa senide sevdiğin terk edip gitsin terk edip gitsin aglaya aglaya goz yasin bitsin hayatim mahf oldu sebebi sensin dilerim allah dan ümitsiz yasa |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Aklımı başımdan aldın
Bırakmadın düşünce Esir ettin her arzuna Gözlerime gülünce Sevgi dolu bakışınla Bende bir dünya yarattım Neden bir anlık hevesten Benim dünyamı kararttın Ölmekten ötesi var mı Aşka boyun eğince Günah sayılır mı bilmem Ölesiye sevince BEKLEDIM DURDUM |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Dünya mı karanlık
Yoksa ben mi görmüyorum Yaşamak azap oldu Sürünüyor Ölmüyorum (2x) Akşam güneşi aşıyor Yine dertlerim başlıyor Ufuktaki kızıl gurup (2x) Yüreğimi ateşliyor Dertli çalma garip sazım Bugün yaralarım azgın Yıllar yılı gam çekerim Yorgun gönlüm bitik ezgin (2x) Akşam güneşi aşıyor Yine dertlerim başlıyor Ufuktaki kızıl gurup Yüreğimi ateşliyor (2x) |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Duyarsan ağlama canım sevgilim
Ben her gün ölüp dirilmeye alıştım Bazen şehirlerde bazen köylerde Bir yırtık resminle aramaya alıştım Dediler aşk için yakma kendini Bilmezler içimdeki sevgimi Sana bağlamışım ben gençliğimi Derbeder etsende sürünmeye alıştım Karanlık gecelerin sessizliğinde Geçiyorum kendimden can kalmaz bende Bazen vadilerde bazen çöllerde İsmini haykırıp ağlamaya alıştım Bir garip aşığım sevdim gönülden Felek yar etmedi seni aldı elimden Derdim yetmez gibi elin dilinden Her gün bin bir türlü söyleyene alıştım Gücüm yetmez dağ başında kalırsam Ferhat gibi kayaları delersem Kerem olur aşklarla yanarsam Bağrımı dağlayan kora alıştım |
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına
Ne o resmini isterim ne selam gönder bana Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri Güldürmedin gözlerini gördüğüm günden beri Alıştım sensizliğe hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim |
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Modaretor
Ruh Halim:
![]() |
kalbimde yalniz
senin ismini yasatirim aglar aglar gezerim hep seni dusunurum askinla yana yana tanriya yalvaririm bekletme yeter inletme yeter hasretin bana olumden beter bekletme yeter inletme yeter bu askin beni etti derbeder dunyada neden beni biraktin yapa yalniz bilmem ne yaptim sana bin bir dert verdin bana alemden bir fayda yok allah acisin bana |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|