![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Foruma GirdiGiniz zaman SeLam verin,cikarken hoScakaLin deyin,neden geLdiGinizi,neden ciktiGinizi haber verin egLenceLi meSajLar birakin,ama konu diSina'da cikmayin tabiki ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Donuk.net Seveni
Konular: 10
My Mood:
Teşekkürler: 34
Teşekkür 9 zamanda 6 mesajlara RD:
![]() |
A.selam Hoşgeldin busee
![]()
--------------İmza--------------
baktığım heryere ikimizi koydum yazdığım her satır ikimizin olsun ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Super Moderator
Konular: 215
My Mood:
Teşekkürler: 136
Teşekkür 136 zamanda 115 mesajlara RD:
![]() |
Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. ![]() Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Günaydın Osman Emmi.. Günaydın OndokuzForum, Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar Günaydın Canlarım ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Forumu Sevdi
Konular: 0
Teşekkürler: 3
Teşekkür 1 zamanda 1 mesaj içinde RD:
![]() |
SeLamün aLeyküm.....
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Donuk.net Seveni
Konular: 10
My Mood:
Teşekkürler: 34
Teşekkür 9 zamanda 6 mesajlara RD:
![]() |
![]() Sevdigini bile , bile naza çekenlere günaydın! Umudu kırık bekleyen ve sevgi sözcügü arayanlara günaydın! Seviyorum, seviliyorum diyenlere günaydın!... Seviyorum , demeyi alışkanlık yapar sürekli kullanmayalım diyenlerede günaydın!.. Seviyorum, sevgiyi verenin sevgisinden sevgilerimle günaydın! Günaydın! yeniden dogan güne , sevgiyle açan güle günaydın! Ve günaydın umudu ve hasreti içinde barındıran her bir yüreğe günaydın!... |
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Super Moderator
Konular: 215
My Mood:
Teşekkürler: 136