![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| Resimli Şiirler Resimli Şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() Kıpırdarsam Döküleceğim.. Kalırsam da Esaretim.. İki Arada Bir Derede Yüreğim ...
--------------İmza--------------
Bir gidişin ardından batan güneşe takıldı gözlerim . . Yalnızlığımı sırtlanıp geldiğim bu şehirde; koynunda depremleri taşıyan deniz gibi Sustum ! . Kabullenmek, törpülüsede yaramı kabullendim . . Kara bir diken gibi Yuttum ! . . Suskunluğum haykırmak isterken delicesine, İçime yığılıp öylece kalakaldım ! . . . |
|||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Donuk.net Seveni
Konular: 32
Teşekkürler: 18
Teşekkür 18 zamanda 17 mesajlara RD:
![]() |
![]() Yüzümün en güleç haliydi gördüğün! Ve ruhumun en acıyan haliydi aslında... Sorular kördüğüm beynimde raksederken, İpin ucunu bırakıp gidişin beni derde düşüren! Çözemediğim sürece, dolanacak dilime, yüreğime.. Dönmediğin sürece, dinmeyecek gözümün yaşı, Ağlayacağım... |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Donuk.net Seveni
![]() |
![]() hep yürümek istiyor canım durmadan gitmek istiyor alabildiğince uzaklara.....kurtulmak istiyor kirli düşüncelerden düşünmek istemiyor hiç birşey.....!!! |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Donuk.net Seveni
![]() |
![]() iltica... Mülteci bir cocuk olup senin topraklarına sığınmak istiyordu içimdeki aşk .Sen ise endişeliydin.Beraberimde sarı humma yahut cüzzam gibi unutulmuş coğrafyalara ait bir hastalığı sana getireceğimden.Ve sen korkuyordun,ruhuna iltica etmiş bir yabancı ile ölmekten... |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Donuk.net Seveni
![]() |
![]() Ey Nefsim;Beni Dinle ! Yan Diyorum Sana,Ateşlerin İçinde Yanan Gibi Yan ! Can Diyorum O'na Anla Beni,Canımında İçinde Canan Gibi Can...! |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|