![]() |
|
|||||||
| Seçenekte Olmayan Diğer Resimler yukardaki seçenekte olmayan diğer resimler bu bölümde |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() Chucky |
|
(#1)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Karbeyaz , engin bi derya gibidir ruh . küçük bi iste leke kalır . kalbe koru düştüğünde sakin ol .. bi müddet sus . naparsan yap bi parça anı tüm bedeni esir alır .! |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
(#2)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() ![]()
![]() Karbeyaz , engin bi derya gibidir ruh . küçük bi iste leke kalır . kalbe koru düştüğünde sakin ol .. bi müddet sus . naparsan yap bi parça anı tüm bedeni esir alır .! |
||||||||||||||||||||||||
![]() Chucky'nin KuziLeri:) |
|
(#3)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
(#4)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
Kuzenleri bayagı bi tatlı
||||||||||||||||||||||||
![]() ahh ahh.. |
|
(#5)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
ömer biliyo musun bu filmden öle korkmuştum ki küçükken..bi bebeğim vardı.bu filmi izledikten sonra sakladım o bebeği.gece yatağın altından çıkacak die yataktan inip yere basamıyodum...vay bee
ne filmdi ama o zamanlar.çocukluğumu hatırlattın ablası saol
``Oyunun en güzel yerinde zil çalinca üzülürdük ya ... öyleyim .`` kIrDILaR yÜrEgImI kIrDIlAr aZaRlArLa.. Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim.. |
||||||||||||||||||||||||
![]() zuhur cuğum |
|
(#7)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
yha zuhur allah iyiliğini versin çizgifilm deil o baya bi film yani..hemde bizim çocukluğumuzdan kalma..nası izlemessin yaa alemsin
``Oyunun en güzel yerinde zil çalinca üzülürdük ya ... öyleyim .`` kIrDILaR yÜrEgImI kIrDIlAr aZaRlArLa.. Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim.. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
(#9)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
Ömer resimlerini yanlis yere koymussun!!! Bunun yeri Donuk.net üyelerinin Resimleri baslikli yerde olmasi gerekirdi Asiheart diye...
![]() ![]() Neyse madem buraya ekledin, yorum yapayim: Cok korkuncsun cooookkkk![]() Yinede iyi insansin ya bosver, her güzelin bir kusuru olur seninde kusurun cirkin ve korkunc olman iste ![]() ![]()
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
(#10)
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
)) Haktan benim Kardesim abla unuttun herhalde ayrıca Sende Bizim annemizsin Onuda Hatırlatırım ama korkunc değilim Falan demiycem Kardesim konussun benim yerime Ona soralım ![]()
||||||||||||||||||||||||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|