![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| Şiirler Beğendiginiz şairlerin şiirlerini ve kendinize ait şiirleri burada paylaşalım |
| Tags: isimlerle siir |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() AYKUT Ağlıyorum her gece Yalvarıyorum sana sedece Kahroluyorum seni düşündüğümde Umursamıyorsun sen beni Talihsiz kaderime isyan ediyorum her gece ![]() GÜLTEN Gülücükler yakışıyor yüzüneÜzülme sen sadece Lütfen mutlu olalım hep seninle Tarihe karışalım bizde Evlenip mutlu olalım ikimizde Nedersin bu sevgiye ![]() SELİN Eğlenelim mutlu olalım her sevgili gibi Leyla mecnun gibi sevelim birbirimizi İnanıp sevelim birbirimizi Neden olmasın böyle büyük sevgi ![]() MURAT Merek etme sen ben seni mutlu ederim Uğrunda canımı veririm Rüyalarda görülmez bu sevgi Aşk nedir gösteririz herkese Terk edip gitme sen beni sadece ![]() EBRU Eğer beni bir gün bırakıp gidersen Bu güneş batıp benimle sönecek Rüyalara dalacağız ikimizde Unutulmaz aşk olacak bizimkide ![]() ÖZGE Özlediğim bir sonbahar şarkısısın dilimde Zamansız bir anda kapılıp gittim hayaline Gözlerimde silinmeyen bir ayışığı Ellerimde senin kokun, sevdan ve dalga dalga yayılan aşk ateşin ![]() KADİR K -albim seninle dolu, neyapsam bilmem A -dını saklıyorum hala, kimseye söylemem D -erdim sen. . . düşüncem sen. . . İ -stemeden'de olsa gideceğim bu şehirden R -astlarmıyım bilemem, bir sana daha birtanem ![]()
--------------İmza--------------
DOSLAR ARASINA HASRET UÇURUMU GİRDİĞİNDE YILDIZLARLA VUSLAT KÖPRÜSÜ KURDUK YÜREKTEN YÜREĞE... GÖNLÜMÜZÜN HASRET GÜNLÜĞÜNE UNUTMAYI VE UNUTULMAYI HİÇ YAZMADIK
Konu Blue_MooN tarafından (03-19-2008 Saat 02:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Super Moderator
Konular: 313
|
Bakarsin bir gün günes dogar yüregine
Aglama sil gözyaslarini Sakin umutsuz kalma üzülürüm Kahretmek bosuna Eller yansin sen yanma Nesen eksilmesin yüzünden Tebessümlerin hayat bulsun Leyla bile kavusamadi Yalan dünyaya inat hep gül .. Cok Deger Verdigim ßir AßLam ßenim İçin Yazdı ßende SizLerLer PayLaşmak İstedim .. Emegıne SagLık.. PayLaŞım İçin TşkLer.. '' BLue_MooN '' KLavyen Dert GörmeSin.. Konu BaskentLy tarafından (03-12-2008 Saat 08:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderator
Konular: 30
Teşekkürler: 4
Teşekkür 8 zamanda 8 mesajlara RD:
![]() |
ZUHUR ![]() Zamanı geri alsam dönsem o günlere Unutmadım seni diyerek sevgimi döksem sözlere Hayali kaldı şimdi o bakışı gözlerimde Unutmadım seni bitanem dön desede Razıyım artık bu yanlız kadere Konu Blue_MooN tarafından (03-22-2008 Saat 05:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Moderator
Konular: 30
Teşekkürler: 4
Teşekkür 8 zamanda 8 mesajlara RD:
![]() |
![]() BASKENTLY Bana söleme sakın gittiğini Aklından ismimi sildiğini Söyle nerde kaldı aşkın değeri Kederdeyim ey sevgili Edemem sana tek bir sitem Nasıl seni terkederim derken Tumadın tek bir sözünü neden Loş ışıklar altında beklerken Yanlızım şimdi bıraktın beni severken Konu Blue_MooN tarafından (03-22-2008 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|