![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger | Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Video İzle | Sohbet | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | vBExperience |
| Şiirler Beğendiginiz şairlerin şiirlerini ve kendinize ait şiirleri burada paylaşalım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
[font face="Times"]Uzun ince bir yoldayım
[font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece [font face="Times"]Bilmiyorum ne haldayım [font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece [font face="Times"]Dünyaya geldiğim anda [font face="Times"]Yürüdüm aynı zamanda [font face="Times"]İki kapılı bir handa [font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece [font face="Times"]Uykuda dahi yürüyom [font face="Times"]Kalkmaya sebep arıyom [font face="Times"]Gidenleri hep görüyom [font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece [font face="Times"]Kırk dokuz yıl bu yollarda [font face="Times"]Ovada dağda çöllerde [font face="Times"]Düşmüşüm gurbet ellerde [font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece [font face="Times"]Düşünülürse derince [font face="Times"]Irak görünür görünce [font face="Times"]Yol bir dakka miktarınca [font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece [font face="Times"]Şaşar Veysel işbu hâle [font face="Times"]Gâh ağlaya gâhi güle [font face="Times"]Yetişmek için menzile [font face="Times"]Gidiyorum gündüz gece |
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|